Topografie

Topografia aeriana este la mare cautare in prezent, datorita dezvoltarii continue in zona. Chiar daca este vorba de fotografierea unor constructii, terenuri arabile sau zone impadurite, noi avem echipamentul necesar.

Elicopterul nostru este dotat cu GPS, astfel ca putem programa locul exact al realizarii fotografiei necesare, inca dinainte de a decola si apoi putem inregistra detaliile pe masura desfasurarii zborului.

Putem plana deasupra unui anumit loc astfel incat sa puteti fotografia, inregistra sau evalua caracteristicile terenului. Putem filma/fotografia de la inaltime orice tip de teren, forma de relief sau zona acoperita de apa, inregistrand, de asemenea, si pozitia exacta a acestora.

Preturile noastre sunt mult mai scazute decat cele pentru inchiriera unui elicopter normal, si putem ajunge in locuri mult mai greu accesibile acestuia. Realizam pachete personalizate, putand include daca este nevoie si CD/DVD-uri sau print-uri, iar inregistrarile GPS-ului sunt de asemenea disponibile.